Επιστροφές - Αλλαγές


Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο αντικείμενο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και είτε να το αντικαταστήσετε με το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα, είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.  Πιο συγκεκριμένα, έχετε τις εξής επιλογές:

Αντικατάσταση: Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο αντικείμενο σε διαφορετικό χρώμα. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο κωδικό μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με το ίδιο μοντέλο 

Επιστροφή των χρημάτων: Σας επιστρέφουμε την αξία των αντικειμένων που επιστρέφεται στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε (εφόσον πραγματοποιήσατε την αγορά σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης) ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή, εντός 10-15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. 
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια και τα προστατευτικά σελοφάν των χεριών.
Η Καρράς Home δεν καλύπτει το κόστος αποστολής και επιστροφής των αντικειμένων. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβατε λανθασμένο η ελαττωματικό προϊόν. 

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις εγκαταστάσεις μας βαρύνει τον πελάτη. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή  του.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικής ή μερικής) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο
info@karrashome.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 22860 71349 ή στο 697 6361498.

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με email για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Θα μπορείτε όμως αφού την λάβετε να μας την επιστρέψετε σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών & Αλλαγών

 
 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498