Προσφερόμενες Υπηρεσίες και Κατασκευές


Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Η ΚΑΡΡΑΣ HOME αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως υδραυλικών εγκαταστάσεων και παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

Yδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικοδομές και σε ανακαινίσεις, σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Σε κάθε έργο συντάσσουμε τεχνική έκθεση που περιλαμβάνει όλο το απαιτούμενο έργο περιλαμβάνοντας τις ακριβές θέσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Έτσι αποφεύγονται παραλείψεις αναμονών και επιταχύνεται το έργο κατασκευής.

Έχοντας σαφέστερη εικόνα του έργου που θα κατασκευάσουμε δίνουμε οικονομικότερη τιμή για την ολοκλήρωση του έργουΘέρμανση - Ψήξη - Κλιματισμός

Θέρμανση - Ψήξη - Κλιματισμός

Η ΚΑΡΡΑΣ HOME αναλαμβάνει την κατασκευή πάσης φύσεως εγκαταστάσεων θέρμανσης-ψύξης και κλιματισμού (τοπικές και κεντρικές).

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κλιματισμό ή ψύξη χώρων με την χρήση οποιασδήποτε τεχνολογίας και μπορούμε να εγγυηθούμε μια άρτια τεχνική και αποδοτική εγκατάσταση.Μελέτη διακόσμησης και Χρωματισμού χώρου

Μελέτη διακόσμησης και Χρωματισμού χώρου

Η μελέτη διακόσμησης, διαμόρφωσης, επίπλωσης, και εξοπλισμού των χώρων είναι μία ολοκληρωμένη μελέτη που γίνεται σύμφωνα με τις απατήσεις ανέσεων της σύγχρονης ζωής, αλλά και τη λειτουργικότητα, αναλόγως τη χρήση που αφορά τον κάθε χώρο και τις ιδιαιτερότητες του.

Σε συνεργασία πάντα με τον επιχειρηματία ή ιδιώτη, προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που απαιτεί από λειτουργικής άποψης ο χώρος, αναλόγως τη χρήση του

Η ΚΑΡΡΑΣ HOME αναλαμβάνει τη μελέτη της χρωματικής συνθέσεως των κυρίων όψεων του κτιρίου καθώς και οι χρωματισμοί εσωτερικών χώρων με αισθητικές αξιώσεις σε συνδυασμό με το δάπεδο, τα έπιπλα και τα άλλα στοιχεία του χώρου (κουφώματα, κουρτίνες, τζάκια, κλπ.) που μετέχουν στη σύνθεση.

 
 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498