Χρώματα - Μονωτικά»Μονωτικά - Μπετοχρώματα

Στεγανωτικό ταρατσών DUROSTICK HYDROSTOP ROOF

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:23.00

Λευκό τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών

Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, λευκό κονίαμα που αναμειγνύεται μόνο με νερό, προσφέροντας μακροχρόνια στεγανοποίηση. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ακρυλικές υδαταπωθητικές και ελαστομερείς ρητίνες.
Το HYDROSTOP ROOF είναι ένα καινοτόμο στεγανωτικό ταρατσών που εφαρμόζεται εύκολα με ρολό ή πατρόγκα, χωρίς αστάρωμα, σε καλά διαβρεγμένες σταθερές επιφάνειες. Είναι διαπερατό στους υδρατμούς χωρίς να είναι υδατοπερατό, εξασφαλίζοντας σταθερό το συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ) της μόνωσης της ταράτσας.
Η ανθεκτική ελαστική μεμβράνη που δημιουργείται ύστερα από 2-3 επιστρώσεις, έχει εξαιρετική πρόσφυση και γεφυρώνει τριχοειδείς ρωγμές (αφού προηγηθεί τοποθέτηση της αυτοκόλλητης υαλοταινίας DUROSTICK DS-230). Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και προστατεύει από τον παγετό και τα λιμνάζοντα νερά, αποτρέποντας μελλοντική αποσάθρωση του σκυροδέματος.

Το HYDROSTOP ROOF χρησιμοποιείται κυρίως για τη στεγάνωση των ταρατσών σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες σε 2-3 επιστρώσεις πάχους 1 mm, εξασφαλίζοντας προστασία και αντοχή στο χρόνο.
Επίσης, στεγανοποιεί υπόγεια πριν από την επιχωμάτωσή τους, ενώ είναι κατάλληλο και για την εσωτερική εκ των υστέρων στεγανοποίησή τους, αφού αφαιρεθεί ο σοβάς σε όλο το ύψος που παρουσιάζει υγρασία. Ιδανικό για τη στεγάνωση επιφανειών που πρόκειται να επενδυθούν και πιθανόν να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές και δονήσεις, όπως μπαλκόνια, υπέργειες δεξαμενές, πισίνες κ.α. Συνιστάται και για την στεγανοποίηση επιφανειών πριν την επικόλληση πλακιδίων.
Η προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C στο νερό ανάδευσης του HYDROSTOP ROOF σε προζυγισμένες δοσολογίες 96 ανεξίτηλων αποχρώσεων, δημιουργεί ένα ιδανικό συνδυασμό έγχρωμης στεγάνωσης μακράς διαρκείας για πολυάριθμες εφαρμογές.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(Συνθήκες μετρήσεων 23 °C και 50% R.H.)
 
Μορφή - Χρώμα : Τσιμεντοειδής κονία - Λευκό
Τοξικό/εύφλεκτο (κατά ΕΝ88/379) : Όχι
Φαινόμενο ειδικό βάρος ξηρού κονιάματος : 1,02±0,05 kg/lt
Φαινόμενο ειδικό βάρος νωπού κονιάματος : 1,60±0,05 kg/lt
Μέγιστη διάμετρος κόκκου : 0,5 mm
Απαίτηση σε νερό : 3,3 lt νερό σε 11 kg κονία
Θερμοκρασία εφαρμογής : Από +5 °C έως +35 °C
Θερμοκρασιακή αντοχή : Από -35 °C έως +90 °C
Χρόνος ζωής στο δοχείο : 2 ώρες
Πάχος εφαρμογής : 1 mm/στρώση
Βατότητα : Ύστερα από 3 ώρες
Στεγανότητα κατά DIN 1048 : Σε πίεση νερού έως 7 atm (kg/cm2)

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498