Χρώματα - Μονωτικά»Μονωτικά - Μπετοχρώματα

Επαλειφόμενο κονίαμα στεγανοποίησης DUROSTICK D-1

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:28.00

Επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές, στεγανοποιητικό κονίαμα που παρουσιάζει άριστη πρόσφυση, στεγανοποιεί πλήρως τις επιφάνειες (τοιχίων, δαπέδων & στεγών), χάρη στα πολυμερή και υδαταπωθητικά συστατικά που περιέχει. Το D-1 της DUROSTICK είναι κατάλληλο για θετικές (εξωτερική εφαρμογή, προληπτικά) και αρνητικές (εσωτερική εφαρμογή, για επισκευή) υδροστατικές πιέσεις. Αντέχει στον παγετό και είναι υδρατμοδιαπερατό (διαπνέει).

Εφαρμόζεται σε διαβρεγμένες επιφάνειες στοιχείων σκυροδέματος, τοίχων, δαπέδων, σε επιφάνειες από τούβλα, τσιμεντόλιθους, σε τσιμεντοκονίες, σοβά, porobeton κ.ά.
Είναι ιδανικό για την εξωτερική στεγανοποίηση υπογείων και τοιχίων πριν από την επιχωμάτωσή τους. Προστατέψτε την στεγανοποιημένη και επικαλυμένη επιφάνεια με D-1, με ειδική πλαστική μεμβράνη (αυγουλιέρα). Το D-1 είναι ιδανικό ακόμα και για την εκ των υστέρων στεγανοποίηση κάθετων ή οριζόντιων εσωτερικών επιφανειών αφού αφαιρεθεί ο σοβάς σε όλο το ύψος που παρουσιάζεται υγρασία. Είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση σε δάπεδα, δεξαμενές ύδατος, κολυμβητήρια, πισίνες, ζαρντινιέρες, φρεάτια, τούνελ, τοιχοποιίες από τούβλα ή τσιμεντόλιθους μετά την εφαρμογή του σοβά πρώτης στρώσης.
Επίσης συνιστάται για επικλινείς σκεπές από σκυρόδεμα πριν από την επικάλυψή τους με κεραμίδια, για βορινούς τοίχους, και γενικά για κάθε ορυκτή επιφάνεια που εκτίθεται σε μερική ή συνεχή υγρασία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Αντοχή σε κάμψη κατά EN 196-1 σε: 
• σε 28 ημέρες :  7,5±1,5 N/mm2

Αντοχή σε θλίψη κατά EN 196-1, μετά από: 
• 3 ημέρες :  6,0±1,5 N/ mm2
• 7 ημέρες : 18,0±1,0 N/ mm2
• 28 ημέρες : 25,0±0,5 N/ mm2

Συρρίκνωση κατά ASTM C596 : Μηδαμινή
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498