Χρώματα - Μονωτικά»Μονωτικά - Μπετοχρώματα

Αδιαβροχοποιητικό πετρών DUROSTICK RENOLIT

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:10.00

Σιλικονούχο, υδαταπωθητικό υλικό εμποτισμού, που περιέχει διαλύτες. Διατηρεί τη διαφάνειά του και δε δημιουργεί φιλμ λόγω της υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), εξασφαλίζοντας τη διαπνοή του υποστρώματος.Αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα της πέτρας, δίνοντας την αίσθηση του «βρεγμένου». Προστατεύει τη συνδετική λάσπη των πετρών από την υγρασία και τη μελλοντική αποσάθρωσή της από την επίδραση παγετού ή την απορρόφηση νερού με συνέπεια την εκροή αλάτων. Παρέχει άμεση και μακροχρόνια προστασία.

Το αδιαβροχοποιητικό RENOLIT είναι κατάλληλο για κάθε είδους επένδυση φυσικών ή τεχνητών πετρών, τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων. Ο ψεκασμός λευκών κυρίως βοτσάλων δεν επιτρέπει το λεκιασμά τους, διατηρώντας τα πάντα φυσικά. Τοιχοποιίες από σοβά ή μπετόν που έχουν εφαρμοστεί με δύο επιστρώσεις RENOLIT, χωρίς να ακολουθήσει κάλυψή τους με χρώμα, προστατεύονται απόλυτα από την απορρόφηση υγρασίας για πολλά χρόνια, αντικαθιστώντας το αστάρι και επιτρέποντας τη βαφή τους μελλοντικά.
Σε εξωτερικά πλακόστρωτα δάπεδα δίπλα σε κήπους, συνιστάται προληπτικός εμποτισμός για την προστασία της πέτρας από ανοδική υγρασία και στη συνέχεια, επίστρωση βερνικιού τελικής στρώσης DUROSTICK D-12

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα: Υγρό - Διάφανο
Ειδικό βάρος: 0,77±0,04 kg/lt
Στιλπνότητα: Mat
Θερμοκρασία εφαρμογής: Από +5 οC έως +35 οC
Δυνατότητα διαπνοής υποστρώματος: Τουλάχιστον 80% της αρχικής
Συντελεστής απορρόφησης νερού: W0,5 kg/m²h
Διάρκεια ζωής: Τουλάχιστον 10 χρόνια
Επίστρωση με χρώματα:  Ύστερα από 3 μήνες
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498