Κονιάματα-Κόλλες-Επισκ/κά»Κονιάματα

Τσιμέντο ταχείας πήξεως DUROFAST

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:8.50

Τσιμέντο υπερταχείας πήξεως, που σκληραίνει σε λίγα λεπτά. Αναπτύσσει τις μηχανικές αντοχές του από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ανάμειξής του με το νερό. O χρόνος κατεργασίας του είναι 1-2 λεπτά στους 23 °C και η σκλήρυνσή του επιτυγχάνεται σε 3 λεπτά. Επιδέχεται άμεση καταπόνηση, είναι στεγανό, ανθεκτικό στον πάγο και δε συρρικνώνεται. Δεν περιέχει χλωρίδια ή άλλα διαβρωτικά συστατικά και δε διαβρώνει τον οπλισμό του σκυροδέματος.
Δύναται να αναμειχθεί με άμμο - χαλίκι και κοινό τσιμέντο Portland σε διάφορες αναλογίες, έτσι ώστε να επιδράσει και να ρυθμίσει το χρόνο πήξης, δίνοντας υψηλές πρώιμες αντοχές, χωρίς συρρίκνωση και αυξημένη στεγανότητα του σκληρυμένου προϊόντος. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου πήξης, ανάλογα με την κατασκευαστική απαίτηση, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της πιθανότητας πρόκλησης ζημιών από τον παγετό.

Το DUROFAST, μόνο με την προσθήκη νερού, χρησιμοποιείται για άμεσο σφράγισμα επιφανειακών διαρροών νερού σε δεξαμενές, φρεάτια, αγωγούς και τσιμεντοσωλήνες. Στερεώνει στύλους υποστήριξης για κάγκελα, κολώνες τοποθέτησης συρματοπλέγματος, ταμπέλες κ.ά. Είναι ιδανικό για γρήγορες στερεώσεις σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Στερεοποιείται ακόμη και μέσα στο νερό χωρίς να χάνει τις αντοχές του.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(Συνθήκες μετρήσεων 23 °C και 50% R.H.)
 
Μορφή - Χρώμα : Ταχύπηκτη τσιμεντοειδής κονία - Γκρι
Τοξική/εύφλεκτη (κατά ΕΝ 88/379): Όχι
Φαινόμενο ειδικό βάρος ξηρού κονιάματος : 1,15±0,05 kg/lt
Απαίτηση σε νερό: 0,3 lt νερό σε 1 kg κονία
Θερμοκρασία εφαρμογής: Aπό +5 °C έως +30 °C
Χρόνος ζωής στο δοχείο : 2 λεπτά το μέγιστο
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498