Κονιάματα-Κόλλες-Επισκ/κά»Κονιάματα

Πατητή τσιμεντοκονία DUROSTICK DS-250

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:18.00

Έτοιμο λευκό ινοπολισμένο τσιμεντοκονίαμα  κατάλληλο για εφαρμογή σε κατακόρυφες και οριζόντιες επιφάνειες. Περιέχει τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες  που του προσδίδουν άριστη εργασιμότητα, άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα και λεία επιφάνεια  υψηλής μηχανικής αντοχής. Η τελική επιφάνεια επιδέχεται τρίψιμο με μηχανή ή εξομάλυνση με επαναληπτική κίνηση με μυστρί. Η πατητή τσιμεντοκονία DS-250 της DUROSTICK αποτελεί νέα διακοσμητική πρόταση στηριγμένη στην παραδοσιακή αισθητική.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας DUROSTICK DS-250 σε δάπεδα και τοίχους δημιουργεί ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα «κυκλαδίτικης τεχνικής».
Η ευκολία στην εφαρμογή, το προσιτό της κόστος, καθώς και το πλήθος εφαρμογών της, αποτελεί μια εξαιρετική αρχιτεκτονική πρόταση, ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Η πατητή τσιμεντοκονία DUROSTICK DS - 250 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δάπεδα και τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Η ειδική της σύνθεση επιτρέπει τη χρήση της για ειδικές κατασκευές όπως τραπέζια, γλάστρες, χτιστά κρεβάτια, νιπτήρες, σκαλοπάτια, σε παραδοσιακά κτίσματα, αυλές, καταστήματα ή όπου αλλού χρειάζεται αισθητική παρέμβαση. Ιδανική για ανακατασκευές καθώς μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε παλαιές επικαλύψεις όπως κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους και μωσαϊκά (με την προϋπόθεση να ασταρώνονται με χαλαζιακό αστάρι DS-255).
Με την προσθήκη γαλακτώματος DUROMAX σε αναλογία 0,75kg για κάθε 25kg πατητής τσιμεντοκονίας, αυτή γίνεται κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές με ενδοδαπέδια θέρμανση.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
(Συνθήκες μετρήσεων 20 °C και 65% R.H.)
 
Μορφή - Χρώμα: Τσιμεντοειδές κονίαμα - λευκό
Αποχρώσεις : 6 έτοιμες ανεξίτηλες αποχρώσεις
Φαινόμενο βάρος ξηρού κονιάματος : 1,45 ± 0,05 kg/lt
Φαινόμενο βάρος νωπού κονιάματος: 1,90 ± 0,05 kg/lt
Μέγιστη διάμετρος κόκκου: 1,30 mm
Απαίτηση σε νερό: 5 lt σε 25 kg κονία
Θερμοκρασία εφαρμογής: από +5 °C έως +35 °C
Θερμοκρασιακή αντοχή: από –35°C έως +90°C
Μέγιστο πάχος εφαρμογής: 5-10mm/στρώση για δάπεδα, 2-3mm/στρώση για τοίχους
Εφαρμογή προστατευτικής βαφής ή αδιαβροχοποίησης μετά από 28 ημέρες
Βατότητα μετά από 8 ώρες
Τρίψιμο με μηχανή μετά από 24 ώρες
Αντοχή σε:
• γήρανση άριστη
• οξέα άριστη (εάν pH >3)
• αλκάλια άριστη

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498