Κονιάματα-Κόλλες-Επισκ/κά»Καθαριστικά - Προστατευτικά

Αντιψυκτικό παντός καιρού DUROSTICK AUTOFLOW

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:12.00

Υψηλής ποιότητας αντιψυκτικό υγρό, με ιδιαίτερη αντιψυκτική ικανότητα έως -18°C και αντίστοιχη αντιθερμική έως +105°C. Εξασφαλίζει πλήρη αντιπαγετική, αντιθερμική και αντισκωριακή προστασία σε οποιοδήποτε κλειστό κύκλωμα ψύξης - θέρμανσης, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, για όλο το χρόνο. Επίσης, είναι σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετικά υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία σε όλα τα μέταλλα. Έτσι, είναι ιδανικό για κάθε κύκλωμα υδρόψυκτου κινητήρα, ανεξάρτητα από τον τύπο μετάλλου του ψυγείου ή των σωληνώσεων (σίδηρος, χαλκός, αλουμίνιο κ.λπ.).

Προστατεύει το ψυγείο της μηχανής καθώς και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες από το ψύχος, τη διάβρωση, τα άλατα και τη σκουριά. Προστατεύει σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα από τη γαλβανική διάβρωση. Δεν επηρεάζει τα λάστιχα και τα κολάρα. Εμποδίζει την υπερθέρμανση που προκαλείται από τις καθαλατώσεις. Ελαχιστοποιεί τις αποθέσεις μεταλλικών οξειδίων. Μειώνει το κόστος καθαρισμού και συντήρησης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα: Υγρό - Γαλάζιο
Αντιψυκτική ικανότητα: Έως -18 °C
Αντιθερμική ικανότητα: Έως +105 °C
Πληρεί τις απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτoκινήτων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ASMI (American Society of Metals International)
Περιέχει αιθυλενογλυκόληκαι αντισκωριακά πρόσθετα: 35%
Απιονισμένο νερό: 65%
pH 8,0±1,0
Ειδικό βάρος: 1,00±0,04 kg/lt
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498