Είδη για το Σπίτι & Κήπο»Καθαριστικά – Αποφρακτικά|Κονιάματα-Κόλλες-Επισκ/κά»Καθαριστικά - Προστατευτικά

Βιοδιασπώμενο καθαριστικό Air Condition DUROSTICK BIO CLEAN

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:7.50

Πρωτοποριακό υγρό καθαρισμού φίλτρων και στοιχείων (κυψελών) του Air Condition. Δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον βάσει της Νομοθεσίας 907/2006/ΕΚ που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους.

Απαραίτητο για τη φροντίδα καθαριότητας και για την προστασία και υγιεινή των χώρων που επιβαρύνονται καθημερινά από την ανακύκλωση του αέρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μέσα από τα φίλτρα του Air Condition. Προσφέρει προστασία σε άτομα που κατά την περίοδο της άνοιξης έχουν αλλεργικά συμπτώματα από τη γύρη των λουλουδιών ή αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Το DUROSTICK BIOCLEAN απαλλάσσει τα φίλτρα των Air Condition από συσσωρευμένους ρύπους σκόνης και καπνιάς από τσιγάρα. Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας και προσφέροντας μια απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα. Η ευκολία στη χρήση και το χαμηλό κόστος εφαρμογής, μας επιτρέπει να διατηρούμε πάντα την ατμόσφαιρα του χώρου, ευχάριστη και καθαρή. Έχει αποδειχθεί ότι όλα τα ακάρεα που προσκολλώνται στα φίλτρα, απομακρύνονται με την συχνή εφαρμογή του προϊόντος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα:  Υγρό - Διάφανο
Ειδικό βάρος: 1,00±0,05 kg/lt
Άρωμα: Φρεσκάδας
Εύφλεκτο: Όχι
Περιέχει
Μη ιονικά επιφανειοδραστικά <από 5%,
Ανιονικά επιφανειοδραστικά <από 5%
αλλά λιγότερο από 15%,
ανιονικά επιφανειοδραστικά λιγότερο από 5%,
αμφοτερικά επιφανειοδραστικά λιγότερο από 5%,
πολυκαρβοξυλικά
 
Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον
 
Δε δημιουργεί αναθυμιάσεις
 
Δεν ερεθίζει το δέρμα
 
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498