Χρώματα - Μονωτικά»Βερνίκια Νερού - Διαλύτη

Βερνίκι πέτρας DUROSTICK D-12 4Kgr

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:30.00

Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού φυσικών και τεχνητών πετρών, διακοσμητικών τούβλων, πυρότουβλων κ.α. Με ισχυρά φίλτρα UV στη σύνθεσή του, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στο αστικό, ορεινό ή και παραθαλάσσιο περιβάλλον.
Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, δεν κιτρινίζει, ούτε ξεφλουδίζει με το πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των πετρών, να τονίζει τα νερά τους και να δίνει την αίσθηση του «μόνιμα βρεγμένου» στις επιφάνειες. Το ακρυλικό βερνίκι πέτρας D-12, προστατεύει τις πέτρες από τη φθορά του χρόνου και τους αρμούς των πλακόστρωτων δαπέδων από τη βαθμιαία αποσάθρωση που προκαλείται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Το βερνίκι DUROSTICK D-12 εφαρμόζεται όπου η αισθητική απαίτηση υπαγορεύει γυαλιστερή ή σατινέ επιφάνεια, για επενδύσεις σε δάπεδα ή τοίχους με φυσικές πέτρες ή πλάκες Πηλίου, Καρύστου, καθώς και τεχνητές πέτρες, διακοσμητικά τούβλα, πυρότουβλα κ.ά. Εάν επιθυμούμε mat όψη της επένδυσης, τότε αντί του DUROSTICK D-12 συνιστάται το αδιαβροχοποιητικό RENOLIT της DUROSTICK.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα: Υγρό-Διάφανο
Ειδικό βάρος: 0,90±0,05 gr/ml
Θερμοκρασία εφαρμογής: Από +5 °C έως +35 °C
Στιλπνότητα: 1-2 επιστρώσεις σατινέ όψη,
3η επίστρωση γυαλιστερή όψη
Χρόνος στεγνώματος: 3-4 ώρες
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498