Κονιάματα-Κόλλες-Επισκ/κά»Κόλλες

Bινακρυλική κόλλα πλακιδίων DUROSTICK EXTRA POWER 100%

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:20.00

Τσιμεντοειδής, λευκή κόλλα υψηλών επιδόσεων, ενισχυμένη με βινακρυλικές ρητίνες. Ξεχωρίζει για τη θιξοτροπία, την ελαστικότητα, τη μηδενική κατακόρυφη ολίσθηση και την αντοχή της ακόμη και σε συνεχή υγρασία και παγετό. Επιτρέπει επιστρώσεις σε πάχη έως 20 mm χωρίς να «κάθεται», ενώ έχει μεγάλο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής. Κατατάσσεται στην κατηγορία C2TΕ S1 κατά ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η τοποθέτηση πλακιδίων σε επιφάνειες υψηλών καταπονήσεων (μπαλκόνια, ταράτσες, πισίνες, γκαράζ) επιβάλλει τη χρήση προϊόντων συγκόλλησης υψηλών προδιαγραφών, διότι, εκτός της ασφάλειας που παρέχουν, το κόστος τους είναι πολύ μικρό σε σχέση με την αξία των πλακιδίων και το κόστος της τοποθέτησης.

Η κόλλα EXTRA POWER είναι ιδανική για την επικόλληση πλακιδίων χαμηλής και μη απορροφητικότητας και γρανιτών μεγάλων διαστάσεων, σε εξωτερικές όψεις κτιρίων. Είναι απαραίτητη για τη συγκόλληση ιδιαίτερα σκληρών και ανθεκτικών πλακιδίων, όπως klinker, gres, porcellanato, porcellanato smaltato καθώς και για κεραμικές ψηφίδες ή υαλοψηφίδες.
Διακρίνεται για την αντοχή της στις συστολοδιαστολές σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε ενδοδαπέδια θέρμανση, αλλά και σε εξωτερικούς ακάλυπτους χώρους με έντονες μεταβολές θερμοκρασίας, όπως βεράντες και ταράτσες.
Ξεχωρίζει για την αντοχή της σε επικολλήσεις πλακιδίων σε χώρους με συνεχή παρουσία υγρασίας, όπως πισίνες, κολυμβητήρια, συντριβάνια, μπάνια, ντουζιέρες κ.ά. Είναι κατάλληλη για χώρους με βαριά κυκλοφορία, όπως εκθέσεις αυτοκινήτων, αίθουσες αεροδρομίων, εμπορικά κέντρα, super markets, χώροι εστίασης, κοινόχρηστοι χώροι κ.ά.
Είναι ιδανική για κάθε είδους σταθερό υπόστρωμα, όπως τσιμεντοκονίες δαπέδων, επαλειφόμενα τσιμεντοειδή υποστρώματα, προκατασκευασμένα τοιχία από μπετόν, παλιά πλακίδια, μωσαϊκό, μαρμαροσοβάδες, γυψοσοβά ή porobeton.
H υψηλή της θιξοτροπία επιτρέπει τη συγκόλληση πλακιδίων σε τοίχους αρχίζοντας από επάνω προς τα κάτω. Η προσθήκη Ακρυλικού Γαλακτώματος DUROSTICK στο νερό ανάμειξης, σε αναλογία 1:1, βελτιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας S2 (πολύ ελαστική κόλλα), σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 12002

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(Συνθήκες μετρήσεων 23 °C και 50% R.H.)
 
Μορφή - Χρώμα  Τσιμεντοειδής κονία - Λευκό
Τοξικό/εύφλεκτο (κατά ΕΝ 88/379)  Όχι
Φαινόμενο ειδικό βάρος ξηρού κονιάματος  1,30±0,05 kg/lt
Ολίσθηση κατά ΕΝ 1308  <0,2 mm
Απαίτηση σε νερό  7 lt νερό σε 25 kg κονία
Θερμοκρασία εφαρμογής  Από +5 °C έως +35 °C
Θερμοκρασιακή αντοχή  Από -35 °C έως +90 °C
Χρόνος ζωής στο δοχείο  Τουλάχιστον 7 ώρες
Ανοιχτός χρόνος επικόλλησης κατά ΕΝ 1346  30 λεπτά
Χρόνος μικρορυθμίσεων  35 λεπτά
Αρμολόγηση  4-8 ώρες σε τοίχο-24 ώρες σε δάπεδο
Βατότητα  Μετά από 24 ώρες
Παράδοση προς χρήση  12-14 ημέρες
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498