Κονιάματα-Κόλλες-Επισκ/κά»Ενισχυτικά - πρόσθετα

Πλαστικοποιητής DUROSTICK DUROLIT

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:14.00

Πλαστικοποιητικό, διάφανο, πρόσμεικτο υγρό, έτοιμο προς χρήση, αντικαθιστά τον ασβέστη, προσδίδοντας τέλεια εργασιμότητα. Καταργεί όλα τα μειονεκτήματα που δημιουργεί ο ασβέστης με τη συμμετοχή του τόσο στα ασβεστοκονιάματα όσο και στα τσιμεντοκονιάματα. Αυξάνει την αντοχή της λάσπης κτισίματος καθώς και του σοβά βασικής και τελικής στρώσης. Αποτρέπει τη δημιουργία πεταλίδων και το κρέμασμα του σοβά.
Δεν προσβάλλει σωλήνες και σίδερα της οικοδομής και δεν καίει τα χέρια. Μηδενίζει το κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης. Είναι συμβατό με όλες τις μηχανές ανάδευσης και τα εργαλεία σοβατίσματος. Παρέχει καθαριότητα στην οικοδομή και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Κοστίζει 10 φορές λιγότερο από τον ασβέστη.

Το DUROLIT αποτελεί το ιδανικό εργαλείο του σύγχρονου κατασκευαστή, αφού, ελάχιστη ποσότητά του, αντικαθιστά σε κάθε εφαρμογή τον ασβέστη. Λόγω της διαφάνειάς του, είναι κατάλληλο για σοβάδες τελικής στρώσης και η παράλληλη συνεργασία του με το ακρυλικό γαλάκτωμα DUROSTOP ή D-20 της DUROSTICK, σε αναλογία 1:3-1:5 με νερό, προσφέρουν τσιμεντοκονίαμα υψηλών μηχανικών αντοχών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα: Διάφανο
Ιξώδες: 10-20 cP
Ειδικό βάρος: 1,00±0,04 kg/lt
Θερμοκρασιακή εφαρμογή: Από +5 °C έως +40 °C

Δεν περιέχει χλωρίδια ή άλλα διαβρωτικά συστατικά
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498