Χρώματα - Μονωτικά»Ακρυλικά Χρώματα

Χρώμα υψηλών απαιτήσεων DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟ 100%

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:0.00

Ακρυλικό χρώμα υδατικής διασποράς, κατάλληλο για εσωτερική, αλλά κυρίως για εξωτερική χρήση. Διακρίνεται για την εξαιρετική του αντοχή στους ατμοσφαιρικούς ρύπους, αποτρέπει την προσβολή από υγρασία, βροχή και χιόνι σε παλιές και νέες επιφάνειες μαρμαροσοβά και μπετόν. Αποτρέπει την ενανθράκωση του σκυροδέματος από διαλυμένα CO2 & SO2. Εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση, καλυπτικότητα και λευκότητα που διαρκεί, ενώ δε σαπωνοποιείται. Επιτρέπει τη διαπνοή στην επιφάνεια όπου εφαρμόζεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους υδρατμούς να διαφεύγουν.

Το DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟ 100% είναι ιδανικό για την προστασία και τη διακόσμηση νέων και παλιών επιφανειών από σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδα, κατάλληλα προετοιμασμένα προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία κ.ά. Εσωτερικά, εφαρμόζεται σε χώρους όπου απαιτείται συχνός καθαρισμός, όπως παιδικά δωμάτια, χώρους εκτεθέμενους στη νικοτίνη, δημόσια και ιδιωτικά γραφεία, νοσοκομεία, χώρους εστίασης κ.ά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα: Λευκό, Kεραμιδί , Γκρι
Αποχρώσεις: 20 βασικές χρωστικές DUROCOLOR (σε συσκευασία σύριγγας των 20 ml), δημιουργούν 120 ανεξίτηλες αποχρώσεις. Οι βάσεις PAL, DARK χρωματίζονται μέσω του συστήματος Color Collection σε κάθε επιθυμητή απόχρωση
Αντοχή στο πλύσιμο >19.000 κύκλους (κατά DIN 53778)
Στιλπνότητα : Mat
Xρόνος στεγνώματος: 1 ώρα (στην αφή), ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες
Χρόνος επαναβαφής : 4-5 ώρες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες
Θερμοκρασία εφαρμογής : Από +8 °C έως +35 °C
Εύφλεκτο: Όχι
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498