Χρώματα - Μονωτικά»Αστάρια - Υποστρώματα

Ανόργανο χρώμα σε μορφή πούδρας DUROSTICK POWDER COLOR

Δελτίο Παραγγελίας

Ποσότητα:
Η Παραγγελία μου
Τιμή:26.00

Υδαταπωθητικό, ματ, ανόργανο υπέρλευκο χρώμα σε μορφή πούδρας, με βάση βινυλικές τροποποιημένες ρητίνες και εξευγενισμένα filler. Διατηρεί υψηλό δείκτη διαπνοής και διαπίδυσης υδρατμών. Εμποδίζει την απορρόφηση βλαπτικών ουσιών διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου στο σοβά και το μπετόν, καθώς και τη δημιουργία βακτηριδίων και μυκητών. Προσφέρει υψηλή καλυπτικότητα και μοναδική λευκότητα σε κάθε ορυκτή επιφάνεια, είναι ελαστικό καλύπτοντας τριχοειδή σκασίματα, δε σαπωνοποιείται, δε χρειάζεται αστάρωμα (εκτός των σπατουλαρισμένων επιφανειών και των γυψοσανίδων).

Η μακροχρόνια αντοχή του μειώνει στο ελάχιστο το κόστος συντήρησης, τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων. Αντιστέκεται σε κλιματικές μεταβολές καθώς και στα άλατα παραθαλάσσιων περιοχών. Η καινοτομία της τεχνολογίας και ο συνδυασμός διακόσμησης με παράλληλη στεγανοποίηση δίνει προστιθέμενη αξία και κάνει τη διαφορά από τον κλασσικό τρόπο βαφής σοβά μπετόν και γυψοσανίδας. Η ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του και η απουσία Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (Π.Ο.Ε. 0%) το καθιστούν ιδιαίτερα φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το DUROSTICK POWDER COLOR εμποδίζει πλήρως την απορρόφηση νερού χωρίς να παρεμποδίζει την έξοδο των υδρατμών, σύμφωνα με το ΕΝ 1062, βελτιώνοντας το εσωτερικό κλίμα και μειώνοντας τα έξοδα θέρμανσης.

Το DUROSTICK POWDER COLOR είναι ιδανικό για κάθε είδους νέα ή παλιά επιφάνεια από σοβά, σκυρόδεμα, εμφανές τούβλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, θερμομονωτικές σταθερές πλάκες, porobeton και νοβοπάν. Η υπέρλευκη απόχρωσή του, καθώς και η αντοχή του στην αλμύρα της θάλασσας, το καθιστούν ιδανικό για νησιώτικα και χωριάτικα σπίτια καθώς και όπου αλλού η αισθητική το επιβάλλει.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

(Συνθήκες μετρήσεων 23°C και 50% R.H.)
 
Mορφή-Χρώμα : Κονία-Υπέρλευκο
Αντοχή στο πλύσιμο  >20.000 κύκλους (κατά DIN 53778)
Στιλπνότητα: Mat
Φαινόμενο ειδικό βάρος ξηρού κονιάματος: 0,78±0,05 kg/lt
Φαινόμενο ειδικό βάρος νωπού κονιάματος: 1,48±0,05 kg/lt
Μέγιστη διάμετρος κόκκου: 25 μm
Απαίτηση σε νερό: 4,5 lt σε 9 kg κονία
Θερμοκρασία εφαρμογής: Από +5 °C έως +35 °C
Θερμοκρασιακή αντοχή: Από -35 °C έως +80 °C
Χρόνος ζωής στο δοχείο έτοιμου χρώματος >15 ημέρες σε κλειστό δοχείο 
στους 23 °C
Μέγιστο πάχος εφαρμογής :Έως 0,2 mm ανά στρώση
Χρόνος επαναβαφής: 1-2 ώρες, ανάλογα με τις καιρικές 
συνθήκες
Χρόνος στεγνώματος < 1 ώρα (στην αφή), ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες
Τοξικό/εύφλεκτο (κατά ΕΝ 88/379): Όχι

Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον
 

 
Καρράς Home, Οία 847 02 Σαντορίνη, Τηλ.& Fax 22860 71349 Κιν. 697 6361498